IKEA Stormas På Santo Domingo – REA – PENGAR eller Bristen På Densamma

På Santo-Domingo hade idag en IKEA butik ett rea-erbjudande – vilket du kan läsa om här.

Så vad hände? Jo – butiken stormades. 10 000 personer hade kommit för att få sin del av kakan – rabatt! Pengar! Efter två timmar tvingades de stänga butiken.

Så – demonerna kommer ut – då pengar finns att tjänas kommer alla denna kamplust fram – kampen för att vinna pengar. Det är förståligt med tanke på att pengar är vad som krävs för att du ska få överleva i denna världen – om du inte har några pengar – då är du körd.

Det är därför inte märkligt att människor stormar fram och beter sig som djur när det finns pengar att tjäna. Det handlar om överlevnad. Har du inga pengar – ja – då är du död. Därför lever alla människor i en konstant och omedveten rädsla – det är denna rädsla som ger sig tillkänna då pengarna tryter och människorna springer till affärer – slår i sönder rutor – rånar – misshandlar – kidnappar – mördar – för pengar.

Det är en sådan värld vi har skapat. Vi har gett pengar ett värde utöver oss själva. Ett värde som går utöver ett människoliv – vilket visar sig tydligt i Afrika och andra u-länder – där de inte har några pengar – där svälter de och dör sakta. De har ju inga pengar och pengar måste man ju ha – eller?

Vem bestämmer över pengar? Är pengar ett övernaturligt fenomen som vi inte äger någon kontroll över? Är pengar någonting som vi absolut inte kan styra på något sätt? Vi är helt enkelt slavar till pengar – om det inte finns så dör vi – om det finns så lever vi i lyx.

Hela jordens befolkning lever för tillfället i en trans. De är helt hjärntvättade till att tro att pengar är någonting som det måste vara svårt att få tag på – pengar måste det finnas lite av. Du måste kämpa för att tjäna pengar – du måste förtjäna ditt levebröd, men vem har bestämt att det ska vara såhär? Är det du? Är det jag?

Det verkar inte vara någon överhuvudtaget. Alla har vi tillsammans accepterat detta system som det naturliga – såsom världen borde fungera och det kan absolut inte ändras på något sätt. Du måste kämpa – du måste strida – att tävla är bra! Detta inbillar vi oss själva för att på något sätt dölja den rädsla och ångest som det för med sig att leva i ett system där din överlevnad hela tiden ligger som insats – för så fort du inte har några pengar – ja, då är det kört.

Så min fråga till dig kära läsare är följande. Vill du leva såhär? Vill du kämpa för pengar? Vill du se människor svälta och dö i vår värld? Vill du se människor dö av sjukdomar som kan botas? Vill du se lidande och förstörelse? Om du säger ja så är du en psykopat och du är även en kapitalist. Om du säger nej är du en människa av kött och blod – som ser att du inte kan tillåta andra uppleva sådant som du aldrig hade velat gå igenom.

För att lösa denna kris – undersök jämlikt med pengar för alla – equal money. Vi föreslår en helt ny fördelning av pengar – vi föreslår att pengar jämställs med liv. Du är inte längre separat från pengar – du har i värde av att vara människa tillräckligt med pengar för att leva ett bekvämt liv och detta ges till alla – jämlikt.

Bli en del av framtiden – bli en del av lösningen – stå upp för jämlikhet och för ett liv som är bäst för alla. Stå upp för en framtid i vilken du kan säga att – oavsett var jag blir född på denna jord är jag nöjd – mätt och belåten.